Over ons

Even voorstellen:

Ik ben Ferry Stroet de eigenaar en verkeer-veiligheidskundige van dit mooie bedrijf .

 

Met Co Reijseger zijn wij de grondleggers van STA dienstverlening.

Samen hebben wij tientallen jaren ervaring op het gebied van het vak verkeersregelaars. Wij willen hier een bedrijf neerzetten met een hechte onderlinge familie band waar we met zijn alle voor elkaar door het vuur gaan. Met z'n alle kunnen we alle uitdagingen aanpakken en gaan we er een mooi resultaat neerzetten.    

Dit doen wij natuurlijk niet alleen. Dit doen wij in teamverband met ongeveer 30 dol enthousiaste collega's die goed gemotiveerd en vol passie op een professionele wijze uitvoering geven aan hun werkzaamheden. Wij zijn met z'n alle uitgerust met de wettelijke vereiste kleding en hulpmiddelen.

Zo hebben wij allemaal:

  • Een fluorescerende oranje gele jas met de reflecterende driehoek daarop met de daarbij behorende fluorescerende gele broek met reflecterende strepen.
  • Een licht gewicht zaklantaarn met een oranje kroon voor de duidelijke aanwijzingen bij schemering en duisternis.
  • Een veiligheidsschoen mag aan het geheel ook natuurlijk niet ontbreken.
  • Een Portofoon met een groot bereik mag natuurlijk een vanzelf sprekendheid.
  • En de welbekende maar ook beruchte verkeersregelaars fluitje behoort ook tot de uitrusting.
  • Ook zijn wij voorzien van een goede regenpak die ons beschermt tegen regen, hagel en sneeuwval.
  • Wij hebben allemaal minimaal VCA-basis ook is VCA-vol en EHBO bij ons aanwezig.
  • Daarnaast hebben wij ook de benodigde PBM's bij ons om ons te kunnen beschermen bij werkzaamheden met een verhoogd risico op letselschade. 

 

Door onze "VAK" (Veiligheid Arbeidsomstandigheden en Kwaliteit) systeem zijn wij bewust bezig om veilig te werken. Daarnaast hebben wij ook oog voor het gebied van Gezondheid en milieu. Zo hebben wij ons zelf verplicht om op een veilige manier de werkzaamheden uit te voeren. Wij werken dan ook onder het motto "werk veilig of werk niet!!" Hiermee spreken wij samen af (opdrachtgever en opdrachtnemer) dat beide partijen de situatie en/of omgeving zo veilig mogelijk te maken om de werkzaamheden uit te voeren. Door intern regelmatig overleg te hebben met alle team leden, wisselen wij onderling de ervaringen uit om ons werk nog veiliger te kunnen uitvoeren dan dat we al hebben gedaan.

Dus veiligheid heeft bij "STA dienstverlening" een zeer hoge prioriteit.