Diensten

De verkeersregelaars als uw ambassadeur

Infra

Wanneer u de verkeersdoorstroming veilig en optimaal wilt laten verlopen. Dat u uw medewerkers veilig aan de weg wilt laten werken. Dat de omgeving goed op de hoogte wordt gehouden en zo de bereikbaarheid voor hen zo optimaal mogelijk is. Onze beroepsverkeersregelaars zijn goed opgeleide en gediplomeerde professionals.  Zij begrijpen hoe verkeersdeelnemers bewegen over de weg. Door de jaren lange ervaring en daarbij opgebouwde expertise weten zij snel om te schakelen en daadkrachtig en adequaat te handelen. Door hun representatieve verschijning zijn zij ook een echte ambassadeur voor uw project of het nu gaat om een groot of kleine infraproject zij staan er altijd even enthousiast het verkeer te begeleiden.

Evenement

Of het nu gaat om een groot- of een kleinschalig evenement het vraagt altijd om de juiste aansturing. Bij uw evenement staan de gasten centraal en worden zij zo snel mogelijk naar hun parkeerplaats begeleid en bij afloop helpen wij hen weer zo snel mogelijk de goede richting op. De verkeersregelaars van STA dienstverlening geven hierbij de juiste richting aan en begeleiden hen op een enthousiaste wijze. Wij helpen graag ook in het voortraject, doordat wij veel ervaring hebben en mede omdat wij oplossingsgericht denken herkennen wij risico’s en knelpunten. Omdat wij al ruim voor dat het evenement begint al aanwezig zijn doen wij nog check om te kijken of er nog aanpassingen gedaan moeten worden. Er kan altijd op het laatste moment is in het verkeer gewijzigd zijn.

Wij ontwikkelen desgewenst voor u een verkeersplan en stemmen dit af met alle betrokken en noodzakelijke partijen. In het verkeersplan gaan we in op het verkeersbegeleiding, parkeren, bordaanwijzingen en veiligheid. Indien nodig kunnen wij ook professionele beveiligers voor u inschakelen. Zo weet u dat u verzekerd bent van een professionele begeleiding van A tot Z.

 

 

 

 

 

 

Calamiteiten

Ons team is zeer ervaren en kan daarom ook heel snel reageren op calamiteiten. Ons calamiteitenteam is dan ook op elk moment van de dag direct inzetbaar.

In het verleden hebben diverse partijen al op onze calamiteitenteam kunnen rekenen en zo hebben een nauwe samenwerking met de brandweer, politie, ambulance, traumahelikopter, Rijkswaterstaat en overige hulpdiensten.

Ons team is zich ervan bewust dat voor aanvang dienst dat er maar twee zekerheden zijn. dat zijn: je locatie en aanvangstijd de rest is altijd maar weer een vraag hoe het gaat verlopen. het gaat niet altijd zoals het van te voren is bedacht en je moet altijd weer anticiperen op de veranderde omstandigheden.

Wij hebben ons verdeeld over het gehele land en kunnen daarom ook snel ter plaatse zijn. Zo zijn wij te vinden in Amsterdam, Slootdorp, Haarlem, Velserbroek Utrecht, Rotterdam en Alkmaar.

 

Opleidingen

STA dienstverlening bied diverse opleidingen aan voor zowel beroeps verkeersregelaars als voor evenementen organisaties om evenementenregelaars op te leiden op hun toekomstige taak.  Informeer gerust door een mailtje te sturen of een bericht via ons contact formulier

 

 

Werkplek inspectie

Controleren op o.a.: EHBO middelen, juiste PBM, werkkleding, Brandblusser, Materiaal juist opgeslagen, controle op materiaal/gereedschap, Orde en netheid, Veilig werkgebied, Juiste werkhouding, Juiste uitvoeringswijze, uitvoering van LMRA....

 

 

Wij kunnen ook kijken voor of de brandveiligheid op orde is, een ongevallen analyse opmaken, controleren of het werkgebied juist is afgezet bij hijswerkzaamheden, bekijken of er verbeteringen zijn te vinden op het gebied van Fysieke belasting.

 

"wij staan 24 uur p/d, 7 dagen per week voor u paraat om u te helpen bij nood"

 

Wij nemen graag de tijd om u persoonlijk te woord te staan om over onze wijze van uitvoering te praten zodat wij samen bij het uitvoeren van de klus een goed gevoel er aan over houden  en dat "wij" samen kunnen zeggen "ook deze klus is weer geklaard op een veilige en publieksvriendelijke wijze".                                                                                                                                                                                      Wij nemen ook deel aan het incident management                                 van Rijkswaterstaat                                     
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn