Enkele projecten die STA dienstverlening heeft mogen uitvoeren.

 

Dinsdag 21 Februari 2017

Dinsdag 21 februari en woensdag 22 februari 2017 hebben wij de Brussels verkeerspolitie mogen bezoeken en een kijkje mogen nemen in hun keuken. Zo hebben wij daar diverse veiligheidsadviezen mogen afgeven.

 

 

 

 

Donderdag 11 mei 2017

OP donderdag 11 mei 2017 heeft STA dienstverlening samen met Alpha Security de verzorging mogen doen op het gebied van beveiliging en verkeersbegeleiding bij AEB Amsterdam waar de hoogste punt was bereikt in de bouw van de Scheidingsinstallatie welke op een feestelijke wijze werd gevierd met heel veel genodigden.

 

 

 

 

 

Met wie wij zoal samenwerken:

  Koninklijk Defensie

 

 

 

 

 

 

   

  

 

 

 

 

 

 

 

 Impressie  


Vanaf 2017 tot nu


Klik op de foto en de foto vergroot

 

 

 

 Zomer 2017, 2018, 2019 en 2020

Tijdens de gehele zomer heeft STA dienstverlening zijn steentje bijgedragen bij de verkeersafhandeling rondom de Cruise terminal PTA te Amsterdam dit in samenwerken met Cornedo International B.V.

 

 Winter 2018/2020

Ook dit jaar hebben wij het verkeer rondom diverse tuincentrums mogen begeleiden om zo een plaatselijke verkeersinfarct te voorkomen.  

Verkeersregelaars opleidingen sinds 2017

In opdracht van een groot facilitaire uitzendbureau hebben wij een complete opleiding tot verkeersregelaar verzorgt. Dit is een groot succes geworden waarbij iedereen is geslaagd. Naast dat wij de complimenten hebben gekregen van onze opdrachtgever hebben wij ook de complimenten verkregen van de Gemeente "Cappele a/d IJssel", de wegbeheerder en de Politie academie. Hierbij danken wij alle betrokken partijen de hebben bijgedragen met het beschikbaar stellen van de middelen om dit succes mogelijk maken.

Wij van STA dienstverlening wensen alle kandidaten alle succes toe in hun nieuwe functie.

 

Opleidingsinstituut

Inmiddels is STA dienstverlening een begrip geworden in het verzorgen van de verkeersregelaars opleidingen. In de loop van de jaren heeft STA dienstverlening een veelvoud aan opleidingen met veel succes mogen verzorgen in diverse provincies van Nederland. Wij wensen alle kandidaten heel veel succes en veel veilige maar ook plezierige uren op de weg wanneer zij het verkeer gaan begeleiden/regelen.


Donderdag 06 April 2017

Op Donderdag 6 april 2017 hebben wij de verkeersondersteuning mogen doen bij een zeer grote brand in Wieringerwerf. De rookwolken waren in de wijde omtrek te zien. Ondanks de grote toestroom van publiek en het afzetten van diverse wegen hebben wij de omwonende goed kunnen adviseren hoe zij het beste konden rijden richting hun woning.


Klantenlijst

Onze klanten hebben veiligheid hoog in het vaandel staan en daar werkt STA dienstverlening graag aan mee. Om de klanttevredenheid  hoog te houden en onze klanten niet bloot te stellen aan acquisitie van onze collega bedrijven hebben wij ervoor gekozen om hier geen klantenlijst te plaatsen. Onze klanten variëren van groot tot klein, wij helpen graag alle bedrijven zolang zij samen met ons willen werken om de verkeersveiligheid te verhogen. Het maakt ons niet uit of u nu een bekend bedrijf bent of niet of uit welke branche u komt.  Mocht u de behoefte hebben om met ons van gedachte te wisselen kan dat altijd door een mailtje te sturen naar: info@stadienstverlening.nl  of gebruik te maken van onze contactformulier verder op onze website

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn