STA dienstverlening  06-234 77 850 of 06-483 13 933

Welkom op onze website

 Wij ontzorgen u graag

"STA dienstverlening"  is uw partner als het  gaat om verkeersbegeleiding bij Calamiteiten, Incidenten, bouw -en infra werken en bij evenement. Wij zijn uw betrouwbare partner in het begeleiden van het verkeer zodat uw medewerkers veilig hun werk kunnen doen en uw gasten zo optimaal te begeleiden om de werkzaamheden. Zo ervaart u een zorgeloos verkeersbegeleiding om uw werkzaamheden heen zodat u optimaal kan concentreren op uw werkzaamheden en er verzekerd van kan zijn dat het verkeer op een optimale en vlotte wijze doorstroomt.

"STA dienverlening"  Levert door het gehele land goed gemotiveerde maar vooral enthousiaste verkeersregelaars met een landelijke aanstellingscertificaat en een professionele uitstraling  voor alle veranderende verkeerssituaties.  Zij kunnen uitstekend inspringen op allerlei adhoc situaties en daarbij de benodigde maatregelen treffen.

"STA dienstverlening" bied daarnaast ook nog een scala aan diensten voor o.a. Politie, de overheid, wegbeheerders, bouwwereld, uitvaart branche, particulieren evenementen en evenementen organisatie.

"STA dienstverlening" heeft veiligheid zeer hoog in het vaandel staan en werkt derhalve ook met mensen die in het bezit zijn van "VCA, - VCA-vol" en "EHBO" en zo zijn zij ook allemaal in het bezit van een pakket "BPM's".

"STA dienstverlening" denkt graag mee naar oplossingen. Wanneer het nu gaat in het ontwerpstadium of adhoc op de weg. "Wij" vinden gezamenlijk de oplossing voor u om de klus uit te uitvoeren. Geen uitdaging is te gek mits het maar op een veilige wijze uitgevoerd kan worden.

 "STA dienstverlening" verzorgt ook een complete opleiding voor verkeersregelaars. Met een theorie en een brede praktijk opleiding. welke word verzorgd door onze Verkeers-Veiligheidskundige.

"STA dienstverlening"  is aangesloten bij  SVNL en NVVK

 

 

Hoe kunt u ons bereiken?

Ons Mail adres is:  info@stadienstverlening.nl

Telefonisch op het nummer: 06- 234 77 850 of 06- 483 13 933. 

We zijn 24/7 bereikbaar voor calamiteiten en uw opdrachten.

Aanvraag voor een offerte graag via de mail en u krijgt binnen 12 uur bericht.

 

 

  


Wij willen ook veilig werken langs de weg!

De wegwerkzaamheden zijn voor veel mensen een doorn in het oog. Want vaak betekent het langzamer rijden of een omleidingsroute volgen. Niet iedereen houdt zich aan deze aangepaste verkeersregels en/of maatregelen en dat zorgt weer voor onveilige situaties. De vier organisaties te weten; provincies, Rijkswaterstaat, de politie en het Openbaar Ministerie hebben daarom nu hun handen ineengeslagen. In het afgelopen september 2017 is de campagne gestart  ‘Samen wegwerken’. Dit initiatief is genomen door de brancheorganisaties Bouwend Nederland, MKB INFRA, CUMELA Nederland en TLN. De campagne is bedoeld om aandacht te vragen voor het belang van veiligheid bij wegwerkzaamheden.

Er ontstaan regelmatig gevaarlijke situaties bij werkzaamheden aan de weg. Misschien heeft u het zelf ook wel eens meegemaakt,  dicht achterop je zitten (bumperkleven), met hun mobiel wats-appen, nog effe gauw wat lezen of gewoon te hard rijden. Het is zomaar een greep van onveilig verkeersgedrag bij de verkeersdeelnemers. Ook kan het zijn  dat er bij degene die langs de weg werken onvoldoende aandacht is voor de verkeersveiligheid. Dit samen leidt tot ergernissen bij weggebruikers en wegwerkers en leid tot onveiligheidsgevoelens aan beide zijde.

‘Samen wegwerken’
Samen kunnen we de veiligheid op de weg, bij wegwerkzaamheden, verbeteren. Dit door alleen al meer rekening te houden met elkaar. U als weg gebruiker wat eerder van huis vertrekken of een minder volle agenda te houden en de wegwerkers een betere aankondiging bewerkstelligen, zodat u beter op de hoogte bent wat er gaande is.  De campagne Samen wegwerken richt zich daarom op wegwerkers en weggebruikers. Wij willen allemaal zo snel mogelijk weer een opgeknapte weg hebben. De wegwerker moet dit wel op een vlotte en veilige wijze zijn werk kunnen doen. En de weggebruiker kan een handje helpen door goed uit te kijken en rustig aan te doen als hij langs werkzaamheden rijdt. Op die manier kunnen we ‘Samen wegwerken’.

Wilt u meer informatie over de campagne? Kijk dan op www.samenwegwerken.nl of op de Facebookpagina: www.facebook.com/samenwegwerken.

 

 

  

                                                    

                         


 

                         

 


 

                         

 

.