STA dienstverlening  06-234 77 850 

Welkom op onze website

 Wij ontzorgen u graag

 

Even voorstellen:

Ik ben Ferry Stroet de eigenaar en verkeer-veiligheidskundige van dit mooie bedrijf . 

Ik wil hier een bedrijf neerzetten met een hechte onderlinge familie band waar we met z'n alle voor elkaar door het vuur gaan. Met z'n alle kunnen we alle uitdagingen aanpakken en gaan we er een mooi resultaat neerzetten.    

Dit doen ik natuurlijk niet alleen. Dit doen wij in teamverband met ongeveer 15 dol enthousiaste collega's die goed gemotiveerd en vol passie op een professionele wijze uitvoering geven aan hun werkzaamheden. Wij zijn met z'n alle uitgerust met de wettelijke vereiste kleding, hulpmiddelen en certificaten.

"STA dienstverlening"  is uw partner als het  gaat om verkeersbegeleiding bij Calamiteiten, Incidenten, bouw -en infra werken en bij evenement. Wij zijn uw betrouwbare partner in het begeleiden van het verkeer zodat uw medewerkers veilig hun werk kunnen doen en uw gasten zo optimaal te begeleiden om de werkzaamheden. Zo ervaart u een zorgeloos verkeersbegeleiding om uw werkzaamheden heen zodat u optimaal kan concentreren op uw werkzaamheden en er verzekerd van kan zijn dat het verkeer op een optimale en vlotte wijze doorstroomt.

"STA dienverlening"  Levert door het gehele land goed gemotiveerde maar vooral enthousiaste verkeersregelaars met een landelijke aanstellingscertificaat en een professionele uitstraling  voor alle veranderende verkeerssituaties.  Zij kunnen uitstekend inspringen op allerlei adhoc situaties en daarbij de benodigde maatregelen treffen.

"STA dienstverlening" bied daarnaast ook nog een scala aan diensten voor o.a. Politie, de overheid, wegbeheerders, bouwwereld, uitvaart branche, particulieren evenementen en evenementen organisatie.

"STA dienstverlening" heeft veiligheid zeer hoog in het vaandel staan en werkt derhalve ook met mensen die in het bezit zijn van "VCA, - VCA-vol" en "EHBO" en zo zijn zij ook allemaal in het bezit van een pakket "BPM's".

"STA dienstverlening" denkt graag mee naar oplossingen. Wanneer het nu gaat in het ontwerpstadium of adhoc op de weg. "Wij" vinden gezamenlijk de oplossing voor u om de klus uit te uitvoeren. Geen uitdaging is te gek mits het maar op een veilige wijze uitgevoerd kan worden.

 "STA dienstverlening" verzorgt ook een complete opleiding voor verkeersregelaars. Met een theorie en een brede praktijk opleiding. welke word verzorgd door onze Verkeers-Veiligheidskundige.

"STA dienstverlening"  is aangesloten bij  SVNL en NVVK

 


Wij willen ook veilig werken langs de weg!

De wegwerkzaamheden zijn voor veel mensen een doorn in het oog. Want vaak betekent het langzamer rijden of een omleidingsroute volgen. Niet iedereen houdt zich aan deze aangepaste verkeersregels en/of maatregelen en dat zorgt weer voor onveilige situaties. De vier organisaties te weten; provincies, Rijkswaterstaat, de politie en het Openbaar Ministerie hebben daarom nu hun handen ineengeslagen. In het afgelopen september 2017 is de campagne gestart  ‘Samen wegwerken’. Dit initiatief is genomen door de brancheorganisaties Bouwend Nederland, MKB INFRA, CUMELA Nederland en TLN. De campagne is bedoeld om aandacht te vragen voor het belang van veiligheid bij wegwerkzaamheden.

Er ontstaan regelmatig gevaarlijke situaties bij werkzaamheden aan de weg. Misschien heeft u het zelf ook wel eens meegemaakt,  dicht achterop je zitten (bumperkleven), met hun mobiel wats-appen, nog effe gauw wat lezen of gewoon te hard rijden. Het is zomaar een greep van onveilig verkeersgedrag bij de verkeersdeelnemers. Ook kan het zijn  dat er bij degene die langs de weg werken onvoldoende aandacht is voor de verkeersveiligheid. Dit samen leidt tot ergernissen bij weggebruikers en wegwerkers en leid tot onveiligheidsgevoelens aan beide zijde.

‘Samen wegwerken’
Samen kunnen we de veiligheid op de weg, bij wegwerkzaamheden, verbeteren. Dit door alleen al meer rekening te houden met elkaar. U als weg gebruiker wat eerder van huis vertrekken of een minder volle agenda te houden en de wegwerkers een betere aankondiging bewerkstelligen, zodat u beter op de hoogte bent wat er gaande is.  De campagne Samen wegwerken richt zich daarom op wegwerkers en weggebruikers. Wij willen allemaal zo snel mogelijk weer een opgeknapte weg hebben. De wegwerker moet dit wel op een vlotte en veilige wijze zijn werk kunnen doen. En de weggebruiker kan een handje helpen door goed uit te kijken en rustig aan te doen als hij langs werkzaamheden rijdt. Op die manier kunnen we ‘Samen wegwerken’.

Wilt u meer informatie over de campagne? Kijk dan op www.samenwegwerken.nl of op de Facebookpagina: www.facebook.com/samenwegwerken.

 

 Zo hebben wij allemaal:

  • Een fluorescerende oranje gele jas met de reflecterende driehoek daarop met de daarbij behorende fluorescerende gele broek met reflecterende strepen.
  • Een licht gewicht zaklantaarn met een oranje kegel voor de duidelijke aanwijzingen bij schemering en duisternis.
  • Een veiligheidsschoen mag aan het geheel ook natuurlijk niet ontbreken.
  • Een Portofoon met een groot bereik mag natuurlijk een vanzelf sprekendheid.
  • En de welbekende maar ook beruchte verkeersregelaars fluitje behoort ook tot de uitrusting.
  • Ook zijn wij voorzien van een goede regenpak die ons beschermt tegen regen, hagel en sneeuwval.
  • Wij hebben allemaal minimaal VCA-basis ook is VCA-vol en EHBO bij ons aanwezig.
  • Daarnaast hebben wij ook de benodigde PBM's bij ons om ons te kunnen beschermen bij werkzaamheden met een verhoogd risico op letselschade. 

 

Door onze "VAK" (Veiligheid Arbeidsomstandigheden en Kwaliteit) systeem zijn wij bewust bezig om veilig te werken. Daarnaast hebben wij ook oog voor het gebied van Gezondheid en milieu. Zo hebben wij ons zelf verplicht om op een veilige manier de werkzaamheden uit te voeren. Wij werken dan ook onder het motto "werk veilig of werk niet!!" Hiermee spreken wij samen af (opdrachtgever en opdrachtnemer) dat beide partijen de situatie en/of omgeving zo veilig mogelijk te maken om de werkzaamheden uit te voeren. Door intern regelmatig overleg te hebben met alle team leden, wisselen wij onderling de ervaringen uit om ons werk nog veiliger te kunnen uitvoeren dan dat we al hebben gedaan.

Dus veiligheid heeft bij "STA dienstverlening" een zeer hoge prioriteit.

  

                                                    

                         


 

                         

 


 

                         

 

.

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info